- Van pijn naar pleasure -
De gratis online masterclass

Heeft pijn tijdens het vrijen je (liefdes)leven lang genoeg in de weg gestaan?
Wil je niets liever dan gewoon “normaal” van seks kunnen genieten? Net als ieder ander…

Reserveer dan nu jouw plek voor de gratis online masterclass en ontdek hoe je jezelf voor eens en altijd verlost van pijn tijdens het vrijen!

Pijn tijdens het vrijen overwinnen is niet ingewikkeld.
Het taboe, de schaamte en schuldgevoelens wel.

Wat is er mis met mij?

Je wilt niets liever dan genieten van seks. Niets liever dan het voelen van intimiteit, passie en verbinding. De realiteit is anders. Seks is iets wat je volledig uit de weg gaat of zo nu en dan “ondergaat” in de hoop dat het snel voorbij is…

Vrijen is pijnlijk en dat is de grote roze olifant in de kamer tijdens een date of in je relatie. Terwijl je doet alsof het er niet is voel je de schaamte en schuldgevoelens steeds zwaarder op je drukken. Want zelfs als je niets liever wil dan even flink van bil werkt dat lichaam niet mee. Dat kan toch niet normaal zijn?

Dat klopt! Pijn tijdens het vrijen is nooit normaal, maar er is ook niets mis met je. Schrijf je in voor de masterclass en ontdek hoe het ook voor jou mogelijk wordt om nooit meer last te hebben van pijn tijdens het vrijen.

Wanneer is deze masterclass voor jou?

Deze masterclass is voor jou als...

Seksueel genot is je geboorterecht.
In de masterclass ontdek je hoe dit ook voor jou is weggelegd.

Zij gingen je voor

Wil jij het binnenkort ook hebben over de tijd waarin je last had van pijn tijdens het vrijen?
Reserveer vandaag nog je plaats om erbij te kunnen zijn.

Wie is Jamie?

Hi, wat fijn dat je er bent!

Mijn naam is Jamie Elise en ik ben embodiment- en intimiteitscoach, gespecialiseerd in vaginisme en op dat gebied ook ervaringsdeskundige.

Tien jaar lang heb ik in stilte rondgelopen met vaginisme. Vol schaamte en schuldgevoelens over mijn “defecte lijf.” Nadat er weer een relatie op de klippen liep besloot ik dat het anders moest. Mijn onmogelijkheid om van seks te genieten had mijn (liefdes)leven lang genoeg in de weg gestaan.

Tot mijn eigen verbazing was ik er binnen een paar weken vanaf. Binnen een paar weken was ik in staat om te genieten van seks, passie, vuurwerk en verbinding. Alles waarvan ik tien jaar lang dacht dat het niet voor mij was weggelegd.

In de masterclass stippel ik dit pad van pijn naar pleasure voor je uit. Je ontdekt wat je precies nodig hebt om voor eens en altijd pijnloos te kunnen genieten van seks.

Seksueel genot is ook voor jou weggelegd en dichterbij dan je nu waarschijnlijk denkt!

O.a. gezien op & in: