Gratis Persoonlijk Adviesgesprek

Heb je last van pijn tijdens het vrijen? Weet je als je eerlijk bent dat dit de kwaliteit van je (liefdes)leven lang genoeg in de weg heeft gestaan en wil je er NU iets aan doen?

Fantastisch! Er is geen beter moment dan dit moment want.. If not now then when?

Seksueel genot is je geboorterecht. Het is alleen wel aan jou om het te claimen. Om er achteraan te gaan. Je aanmelden voor een persoonlijk adviesgesprek is een fantastische stap richting dit doel. Richting een fijn liefdes- en seksleven!

Tijdens deze sessie kijk ik samen met jou naar de achterliggende oorzaak van de pijn tijden het vrijen en wat je hieraan kunt doen. Je krijgt inzicht in jouw situatie en praktische tips die je direct toe kunt passen zodat jij snel weer kunt genieten van intimiteit, de liefde en all the good stuff.

Pijn tijdens het vrijen overwinnen is niet ingewikkeld.
Het taboe, de schaamte en schuldgevoelens wel.

Omdat ik het fijnste werk en de beste resultaten behaal met vrouwen die echt klaar zijn om de transformatie aan te gaan komt niet iedereen in aanmerking voor een gratis adviesgesprek. Ik ga alleen in gesprek met vrouwen die serieuze stappen willen zetten en eigenlijk geen dag langer met de pijn tijdens het vrijen willen leven.

Ben jij er klaar voor om jouw seksualiteit vanuit een nieuw perspectief te bekijken? Sta je open voor tips waarmee je echt verder kunt?

Let’s meet!


Geef je reactie op onderstaande vragen en je hoort op werkdagen binnen 48 uur of je bent geselecteerd ♥

LET OP: t/m vrijdag 30 september heb ik het heel druk met vakantie vieren 😊 Als je in deze periode een aanmelding verstuurt kom ik daar na mijn vakantie zo snel mogelijk op terug!

+ Klik hier om je aan te melden
- Klik hier om je aan te melden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.